Grafică

 

MIHAI CATRUNA

 

Pictor, grafician și ilustrador cu numeroase expoziții în tară și străinătate vine din Teleorman. Selectat între pictorii europeni la salonul de artă modernă de la Bruxelles, Mihai Catruna este deosebit de talentat. Un artist român excepțional nu numai în țară cât și în străinătate. A mai fost prezentat și la emisiuni de radio și televizune și colaborator a mai multor reviste de cultură, primește numeroase premii și diplome de excelență la diverse acțiuni culturale pentru lucrări de grafică deosebite și speciale. În lucrări de carte pentru copii, pliante, broșuri, cataloage, firme, logouri, sigle, diplome, lansări de carte, vernisaje, spectacole, artistul își pune amprenta talentului său peste tot.

Un artist în toată puterea cuvântului, cu o creativitate înnăscută , având deosebite și minunate idei originale, operele sale sunt adevărate capodopere, se remarcă prin stilul original și propriu, privindu-i creațiile mă duce cu gândul că este un profesionist. Știe să conecteze imaginea reală cu un rezultat armonios, cald și plăcut ochilor, creații sale prind viață cu o simplă atingere a minții. Nu-ți poți lua ochii de la minunatele tablouri.

 

De foarte multe ori, multe din poeziile mele au fost reprezentate de operele marelui artist care se îmbinau perfect prin artă și totodată m-au onorat profund.Îî mulțumesc, pe această cale! 

 

articol de Elena Buldum